expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in de vakantieregio Alpe di Siusi / Seiser Alm

Puur natuur in de vakantieregio Alpe di Siusi / Seiser Alm

Dit dal kan de grootste bergweide van Europa zijn eigendom noemen en is bovendien één van de mooiste reisdoelen in de Dolomieten: de vakantieregio Alpe di Siusi / Seiser Alm. Gelegen ten oosten van Bolzano / Bozen wacht er tijdens uw vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm een waar vakantieparadijs op u, waarvan het natuurschoon met bijna geen enkel ander gebied te vergelijken is.

Een zomervakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm maakt de beloften waar. Frisse berglucht, avontuurlijke bergen en bergweiden met een overvloed aan bloemen lokken om grandioze avonturen in de vrije natuur te beleven en maken de vakantieregio Alpe di Suisi / Seiser Alm daardoor bij jong en oud zo geliefd. Tijdens een vakantie in een hotel of op een camping in Alpe di Siusi / Seiser Alm kunt u met volle teugen van de zomer genieten: tijdens het wandelen of kletteren, mountainbiken of fietsen, golfen en nog veel meer.

In de winter voelen gezinnen zich tijdens een vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm met de zonovergoten skigebieden zich hier helemaal op hun plaats! Snowboarders en freeskiërs kunnen zich verheugen op het King Laurin Snowpark en kunnen daar hun kunsten laten zien. Pal voor het gekozen hotel of camping Alpe di Siusi / Seiser Alm kunt u prachtige uitstapjes met sneeuwschoenen, langlaufski’s of toerski’s maken.

Zin in meer? Dan heel snel op naar Castelrotto / Kastelruth, Siusi allo Sciliar / Seis am Schlern, Alpe di Siusi / Seiser Alm of Fiè allo Sciliar / Völs am Schlern of Tires /Tiers. Leuke aanbiedingen en een grote keuze uit hotels en campings in Alpe di Siusi / Seiser Alm die zich op uw komst verheugen!

meer weten

Hotels in Alpe di Siusi Skigebieden

Skiën Seiser Alm / Alpe di Siusi

Fiè/Völs

 

Foto’s en indrukken van de vakantieregio Alpe di Siusi / Seiser Alm

Alpe di Siusi/Seiser Alm behoort tot één van de mooiste plekjes in het gebied van de Dolomieten: het natuurpark Schlern - Rosengarten nodigt uit tot heerlijke lange wandelingen, fiets- en klettertochten. Dankzij de goede weersgesteldheid, hier telt men niet minder dan 300 dagen zon per jaar, kennen vrijetijdsactiviteiten tijdens een vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm geen grenzen. Als het weer toch een keertje niet meewerkt is een bezoek aan het Boerenmuseum Tschötscherhof zeker de moeite waard.

Dat u zich tijdens een vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm in de thuishaven bevindt van de volksmuzikanten Kastelruther Spatzen die in de wijde omtrek bekend zijn zult u gauw genoeg merken. Liefhebbers van de Middeleeuwen mogen het legendarische Oswald von Wolkenstein-toernooi in geen geval missen.

Een vakantie in de winter is ook vol belevenissen omdat u dan pal voor het door u uitgezochte hotel of camping camping in Alpe di Siusi / Seiser Alm een afwisselend wintersport-vrijetijdsparadijs kunt verwachten. Skiën, langlaufen, rodelen, sneeuwschoenwandelen of een uitstapje met een koets, in de vakantieregio Alpe di Siusi / Seiser Alm is dat allemaal mogelijk! Onze tip: in de periode rond Kerstmis is een bezoek aan de stemmige kerstmarkt in Castelrotto / Kastelruth zeker de moeite waard.

 

Aanbevolen hotels & campings in Seiser Alm

Er zijn helaas geen accommodaties gevonden in deze vakantieregio. Hier vindt u het aanbod van accommodaties in de nabijgelegen vakantieregio’s.
Hotel Fischer
Bressanone / S. Andrea
Naar de website

Ook deze onderwerpen kunnen fans van de Dolomieten interesseren ...