expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in Valle Isarco / Eisacktal

Ontdek de bisschopstad Brixen en het dal Valle Isarco / Eisacktal

Het hele jaar door, van de eerste maand tot en met de laatste, weet de vakantieregio Valle Isarco / Eisacktal met zijn rijke aanbod aan hotels en campings vakantiegangers enthousiast te maken. In de lente lokt een wandeling door de bloeiende boomgaarden, in de zomer zijn er vele wandelmogelijkheden die uitnodigen om de Eisacktaler Dolomieten te verkennen, in de herfst staat het traditionele törggelen op het programma en tijdens de wintermaanden lokken de talrijke skigebieden – en dit alles vanuit het gekozen hotel in Bressanone / Brixen.

Maar ook allerlei andere mogelijkheden om uw vakantie in te vullen worden hier in Valle Isarco / Eisacktal aangeboden. Vervelend wordt het nooit, ook als de zon een keertje niet schijnt. Ook dan is het devies: vooruit uit uw hotel in Valle Isarco / Eisacktal komen en het gebied verkennen. Dan is het precies het juiste moment voor een bezoek aan het oude stadsgedeelte van Sterzing, het kunstenaarsstadje Klausen of de bisschopsstad Brixen.

En dan is het om het even of u bij de wellnessfans of de actieve vakantiegangers hoort, u kunt zich het hele jaar door verheugen op voortreffelijke hotels en campings in Valle Isarco / Eisacktal. Kies uit de uitgelezen hotels in Valle Isarco / Eisacktal of beslis voor een avontuurlijke vakantie op een camping in Valle Isarco / Eisacktal. Ook voor u zit een passende accommodatie er zeker bij.

meer weten

Hotels in Valle Isarco

Skigebied Plose

Brixen / Bressanone in Zuid-Tirol

 

Veelzijdig en rijk aan contrasten: Bressanone/Brixen en omgeving

Als één van de mooiste vakantieregio’s van de provincie heeft Valle Isarco / Eisacktal, dat zich langs de Eisack van de Brenner uitstrekt tot Bozen, zijn gasten nogal wat te bieden - in elk jaargetijde en niet alleen voor wat betreft hotels en campings. De volgende bezienswaardigheden mag u tijdens een vakantie in Valle Isarco / Eisacktal dus absoluut niet overslaan:
In de herfst is een wandeling op de Eisacktaler Kastanienweg een bijzondere belevenis. Na een fascinerende verkenning van de uitgestrekte kastanjebossen en zacht glooiende wijnbergen laat u zich tijdens het aansluitende „törggelen“ culinair verwennen voordat u ‘s avonds weer terug gaat naar uw behaaglijke hotel in Bressanone/Brixen.

Van cultuurhistorische en religieuze betekenis is natuurlijk de Brixner Dom. Deze dom is gewijd aan de hemelvaart van Maria en de heilige Kassian. 
Een belangrijke bezienswaardigheid is de romaans-gotische kruisgang die aan de noordkant met de Brixner Dom verbonden is. Opvallend is de vierkante vorm met een kleine tuin op de binnenplaats.
U ziet het: vanuit het door u geboekte hotel of camping in Valle Isarco/Eisacktal is er van alles te ontdekken.

 

Aanbevolen hotels & campings in Eisacktal


Ook deze punten kunnen u interesseren ...