expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in Alta Pusteria / Hochpustertal

Vakantie in de Dolomietenregio Drei Zinnen / Tre Cime

Geheel in het oosten van Zuid-Tirol ligt er een echt fabelachtige vakantieregio op u te wachten: TreCimeDolomiti / Drei Zinnen Dolomiten met zijn talrijke hotels en campings. Avontuurlijke bergtochten leiden hier omhoog langs de mooiste uitkijkpunten op de Dolomieten. Aan de oever van onbeschrijfelijk mooie bergmeren zoals bijvoorbeeld aan het meer Lago di Braies / Pragser Wildsee kunt u nieuwe krachten opdoen waarbij u eenvoudig versteld zult staan van de schoonheid van dit bijzondere plekje.

Aan heerlijk vakantieplezier leveren natuurlijk ook de vele voortreffelijke hotels in Alta Pusteria / Hochpustertal hun bijdrage! Of het nu gaat om een rustig pension, een hoog aangeschreven luxehotel of een verblijf op één van de mooie campings in Alta Pusteria / Hochpustertal hier bent u verzekerd van echte ontspanning!

Ontdek tijdens uw vakantie in Alta Pusteria / Hochpustertal de prachtige vakantieplaatsen, de uitgelezen hotels en de beste campings. San Candido / Innichen, de fraaie hoofdstad van de vakantieregio, lokt met shopping en cultuur, Sesto / Sexten met grandioos wandelplezier, Dobbiaco / Toblach staat bekend als langlaufeldorado, terwijl Villabassa / Niederdorf ook cultuurbeluste vakantiegangers zal weten te trekken. Het dal Valle di Braies / Pragsertal heeft dankzij de ongerepte natuur naam gemaakt tot ver over de landsgrenzen.

meer weten

Hotels in Alta Pusteria Drei Zinnen / Tre Cime Lago di Braies

Sesto / Sexten

Dobbiaco / Toblach

 

Indrukken van de vakantieregio Tre Cime Dolomiti / Drei Zinnen Dolomiten

De vakantieregio TreCimeDolomiti / Drei Zinnen Dolomiten lokt met zijn hotels in elke prijsklasse en zijn betoverende campings, maar vooral met landschapsschoon, zoals het meer Lago di Braies / Pragser Wildsee, de pieken Tre Cime di Lavaredo / Drei Zinnen of de bergweide Prato Piazza / Plätzwiese.

En ook op andere manieren staan u hier vele leuke avonturen te wachten: wat dacht u van een vlotte rodelpartij met de funbob op de Monte Baranci / Haunold of een uitstapje naar de klimtuin in Dobbiaco / Toblach? Waterratten kunnen daarentegen een bezoek brengen aan het prachtige Alpine Erlebnisbad Acquafun of de idyllische recreatieplas in Dobbiaco / Toblach.

Het dal Alta Pusteria / Hochpustertal scoort ook goed bij vakantiegangers die geïnteresseerd zijn in cultuur: breng een bezoek aan de bezienswaardige Stiftskirche in San Candido / Innichen, het componeerhuisje van Gustav Mahler in Dobbiaco / Toblach of de magische Silvesterkapel. Een ding is zeker: tijdens een vakantie in Alta Pusteria/Hochpustertal in een hotel of op een camping heeft u geen tijd om u te vervelen! 

 

Aanbevolen hotels & campings in Alta Pusteria / Hochpustertal


Ook dit kan u interesseren ...