expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in het skigebied Kronplatz Italië

Groot vrijetijdsplezier in elk jaargetijde

De 2275 m hoge wandel- en skiberg aan de rand van de Dolomieten verleent de vakantieregio in het oosten van Zuid-Tirol zijn naam: Plan de Corones / Kronplatz. In het spanningsveld tussen traditie en moderniteit openbaart zich aan vakantiegangers een vakantieparadijs dat tegelijkertijd garant staat voor een ontspannende en avontuurlijke vakantie of dit nu in een hotel of op een camping is.

Er bestaat geen twijfel over: wie aan vakantie in de vakantieregio Plan de Corones / Kronplatz denkt, denkt aan skiën en snowboarden. Terecht, want Hausberg von Bruneck wordt beschouwd als Europa’s grootste en innovatiefste skigebied! Door de modernste liften, een spectaculair snowpark, de veelzijdige en vooral sneeuwzekere pistes, de gezellige après-ski en de sfeervolle eetgelegenheden is het makkelijk te raden waarom het skigebied Kronplatz in Italië zo bekend en geliefd is.

Maar het aanbod aan vrijetijdsbesteding in de vakantieregio Plan de Corones / Kronplatz beperkt zich zeer zeker niet alleen tot wintersport en het rijke aanbod aan hotels en campings. Integendeel: bij mooi weer wandelen en fietsen, golfen in Reischach, zwemmen, paardrijden of Nordic Walking naar hoger gelegen gebieden - actieve vakantiegangers hebben ook in het zomerseizoen keus te over. Om maar te zwijgen over het grote culturele aanbod zoals bijvoorbeeld de Messner Mountain Musea waarvan er hier maar liefst twee zijn.

Geen wonder dat het in een dermate welvoorziene vakantieregio ook niet ontbreekt aan uitstekende accommodaties: de hotels in Kronplatz / Plan de Corones bieden voor elke smaak en elk budget een geschikte accommodatie. Wie zijn vakantie helemaal vrij en ongedwongen wil invullen vindt ook uitstekende plekken om te kamperen in Kronplatz / Plan de Corones.

meer weten

Hotels Plan de Corones Messner Mountain Musea (MMM)

Concordia 2000

Skigebied Kronplatz/Italië

 

Natuur, avontuur en ontspanning staan u te wachten

Er bestaat geen twijfel over: wie van de vakantieregio Plan de Corones / Kronplatz hoort denkt in de eerste plaats aan skiën en snowboarden. Dat is ook geen wonder, omdat perfecte pistes, de modernste liften en fabelachtige uitzichten over de Zuid-Tiroolse bergwereld van het skigebied Kronplatz Italië Europa’s top skigebied maken. Ook een geschikt hotel of camping in Kronplatz / Plan de Corones is dankzij het grote aanbod snel gevonden.

Maar de vakantieregio in het hart van de Dolomieten heeft nog veel meer te bieden: in de zomer lokken prachtige wandelingen, toffe montainbiketrails, eindeloos kletterplezier, zowel indoor als outdoor, en allerlei culturele bezienswaardigheden. In onze fotogalerij laten wij enkele hoogtepunten van de vakantieregio Plan de Corones / Kronplatz zien die u tijdens uw verblijf in een hotel of op een camping absoluut niet mag missen.

 

Aanbevolen hotels & campings in Kronplatz

AMA Stay
San Vigilio di Marebbe
Naar de website
Camping Antholz
Anterselva / Anterselva di Sopra
Naar de website

Ook deze onderwerpen kunnen u interesseren