expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in Val Gardena / Gröden

Een heerlijke wandel- en skivakantie in Val Gardena / Gröden

Omgeven door de imposante bergtoppen van de Dolomieten onthult zich in het zuid-oosten van Zuid-Tirol aan de vakantiegangers een vakantieregio met een heel bijzonder karakter: Val Gardena / Gröden. Hier in deze bergwereld van superlatieven voelen wandel- en kletterliefhebbers zich alsof zij in het paradijs zijn. En natuurlijk is er een groot aanbod aan hotels en campings in Val Gardena.

Tussen fiere drieduizend meter hoge bergen, onvervalst mooie bergweiden en wilde bergbeken beleeft men in het schilderachtige Val Gardena / Gröden een vakantie zoals nergens anders. Wandelen, kletteren en bergbeklimmen, paardrijden, vissen en fietsen wordt hier in dit schitterende bergdecor een onvergetelijke belevenis. Ook de voortreffelijke hotels en campings in Val Gardena zijn een garantie voor oneindig veel vakantieplezier.

Terwijl in de zomer het wandelen in Val Gardena / Gröden de boventoon voert, staat u in de winter een grandioze skivakantie in Val Gardena te wachten. Uitstekend geprepareerde pistes, eindeloze loipen en romantische winterwandelroutes zijn bij mooi weer de beste voorwaarden om heerlijk te skiën, te langlaufen, te rodelen en te snowboarden. Hoogtepunt tijdens een skivakantie in Val Gardena is zeer zeker de wereldbekende afdaling van de Saslong. Een must voor echte skifans.

In de zomer en in de winter lokt het gebied met de drie stadjes Ortisei / St. Ulrich, S. Cristina / St. Christina en Selva di Val Gardena / Wolkenstein zowel met een opwindend en gevarieerd vakantieaanbod als met een aantrekkelijk aanbod aan hotels in Gröden / Val Gardena, mooie campings in Val Gardena, authentieke Gasthofen, gezellige vakantiehuizen en pensions. Tijd om uw koffer te pakken – Val Gardena /Gröden wacht op u!

meer weten

Hotels in Val Gardena Skigebieden

Wandelen

Skivakantie

 

Foto’s van de vakantieregio Val Gardena / Gröden

Er bestaat geen twijfel over! In elk jaargetijde wacht u in Val Gardena / Gröden een ontspannende en tegelijkertijd afwisselende vakantie. In de zomer worden er bergtochten, wandelingen door bergweiden en klettertochten aangeboden. Ook mountainbikers zijn enthousiast over de buitengewone trails. Ook in culinair opzicht heeft het dal menig hoogtepunt te bieden zoals bijvoorbeeld het Val Gardena Sky Dinner. Hopelijk heeft u ook eens de gelegenheid om ter gelegenheid van een volksfeest de prachtige Grödner klederdracht te zien.

Voor wie zijn skivakantie in Val Gardena doorbrengt liggen in de buurt van de hotels en campings in Val Gardena altijd perfecte pistes en natuurlijk de wereldbekende Sella Ronda te wachten. Of het nu om de Revolution Raid of de Sella Ronda skimarathon gaat verveling steekt hier zeker de kop niet op!

 

Aanbevolen hotels & campings in Val Gardena / Gröden

Er zijn helaas geen accommodaties gevonden in deze vakantieregio. Hier vindt u het aanbod van accommodaties in de nabijgelegen vakantieregio’s.
AMA Stay
San Vigilio di Marebbe
Naar de website

Vakantieonderwerpen die u ook beslist interessant zult vinden