expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in Alta Badia / Gadertal

Hartelijk welkom voor een heerlijke vakantie in Alta Badia

In het hart van de Dolomieten ligt een Zuid-Tiroolse vakantieregio, die sportieve en cultuurliefhebbende vakantiegangers fascineert: we hebben het over Alta Badia/ Gadertal. Spectaculaire bergtoppen, uitgelezen hotels en prachtige campings in Alta Badia, geschiedenis en cultuur van de Ladinische bevolking en een landschap, dat deel uitmaakt van het UNESCO Wereldnatuurerfgoed drukken hun stempel op het gebied.

In de zomer als het mooi weer is lokt een vakantie in Alta Badia met nagenoeg oneindig veel kletter- fiets- en wandelmogelijkheden. Makkelijke wandel- en fietspaden voor gezinnen of inspannende bergtochten voor veeleisende alpinisten beloven pure afwisseling. En zelfs aan wie wat minder fit op zijn benen staat wordt de betovering van de Dolomieten niet onthouden. Moderne liften en kabelbanen brengen iedereen naar hoger gelegen gebieden.

In de winter ligt het accent op skiën, snowboarden en langlaufen. Met Dolomiti Superski beschikt Alta Badia / Gadertal namelijk over één van de meest veelzijdige skigebieden, dat van november tot april skivakanties van superieure klasse biedt.

Naast al deze mogelijkheden zijn het ook de cultuurhistorische bijzonderheden van de Ladinische bevolking en de vele uitnodigende hotels in Alta Badia die lokken. Van voordelig hotel tot luxehotel met allure vindt elke vakantieganger hier gegarandeerd de juiste accommodatie voor een vakantie in Alta Badia. Wie liever ver van de dwang van vaste etenstijden vakantie wil vieren, zal het zeker prima naar zijn zin hebben op één van de voortreffelijke campings in Alta Badia!

meer weten

Hotels in Alta Badia Skigebieden

Natuurpark Puez Geisler

Reuzenslalom World Cup piste in La Villa

 

Foto’s van de vakantieregio Alta Badia / Gadertal

De bleke bergen zijn het symbool van de prachtige vakantieregio Alta Badia / Gadertal. Oneindig veel wandelplezier, fantastische fietspaden en authentieke bergweiden nodigen uit tot onvergetelijke ondernemingen tijdens een vakantie in Alta Badia.

Talrijke hotels in Alta Badia / Gadertal bevinden zich direct aan de skipiste, waarvan er hier zoveel zijn. Wie zich als een skikampioen wil voelen, kan over de wereldbekende Gran Risa piste suizen of de Sellaronda skitocht afleggen. Ook langlaufen, rodelen of sneeuwschoenwandelen door het betoverende winterlandschap is echt een waar genoegen!

Beleef de oude gebruiken en tradities van de Ladinische bevolking die vandaag de dag nog in ere gehouden worden en tijdens de vele volksfeesten te zien zijn. Verheug u nu al op een onvergetelijke mooie vakantie op één van de campings in Alta Badia.

 

Aanbevolen hotels & campings in Gadertal

Er zijn helaas geen accommodaties gevonden in deze vakantieregio. Hier vindt u het aanbod van accommodaties in de nabijgelegen vakantieregio’s.
AMA Stay
San Vigilio di Marebbe
Naar de website

Ook deze onderwerpen kunnen liefhebbers van de Dolomieten interesseren